Social media uitbesteden

Wij hebben de kennis en de drive

Jij ontvangt het resultaat en meer tijd voor je business

Social media uitbesteden of zelf doen?

De prijzen voor het uitbesteden van mijn social media?

Maak van je collega of jezelf een expert en laat je trainen

Social media uitbesteden?

Door het uitbesteden van je social media door ervaren online marketeers ontvang je meer klanten, meer omzet en meer winst. Daarnaast houd je meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Wij onderhouden jouw social media kanalen en plaatsen waardevolle berichten en advertenties gericht op jouw doelgroep. lees verder.

Uitbesteden of zelf doen?

Ben je nog aan het onderzoeken of je je eigen social media wil doen of je social media wilt laten uitbesteden? Dit hoeft niet zo’n lastige keuze te zijn als je maar duidelijk de voor en nadelen van het uitbesteden of zelf doen weet. Wij kunnen je hiermee helpen. Ook hebben wij een handige en gratis helpgids voor je geschreven. lees verder.

8 + 2 =

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.” Dick Oostra

Eigenaar, Artsoo.nl

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.” Gert Jan Berends

Eigenaar, Berendsbouw BV

Social media uitbesteden prijzen

Wat zijn nu de kosten tegenwoordig voor het uitbesteden van je social media? De prijzen verschillen enorm per (social media) marketing bureau, en niet alleen de prijzen, ook wat je voor deze investering krijgt! Deze laatst genoemde vinden wij één van de belangrijkste, aangezien iedere ondernemer zijn of haar investering met de juiste resultaten terug wilt zien! Bij Juistonline werken enthousiaste mensen (waar niet;-) die de nodige kennis hebben om jouw (of jouw bedrijf) als expert in de markt te positioneren. Onder kennis verstaan wij, kennis van social media, online vindbaarheid en online marketing. Deze drie samen vormen in onze ogen de peilers van het goed en resultaat gedreven online actief zijn! 

Social media uitbesteden en onze prijzen

Wat is nu de investering die wij van jou vragen voor het uitbesteden van je social media? Wij werken met twee verschillende tarieven. Wanneer je af en toe een opdracht hebt dan werken wij met een uurtarief. Ons uurtarief is € 57,25 per uur. Je moet hierbij denken aan een éénmalige online campagne, het opmaken van social media kanalen, af en toe teksten (content) schrijven voor een website of social media kanalen, en ga zo maar door. Je zoekt dus een professioneel marketing bureau waar je af en toe een opdracht voor hebt. Daarnaast is het mogelijk om bij ons social media pakketten af te nemen. Deze social media pakketten verschillen per afname van het aantal uren per maand. Stel wij beheren 3 social media kanalen, plaatsen iedere maand 1 waardevol bericht met daarnaast nog een aantal kleine berichten dan kom je al snel op een social media pakket van 4 uur. Deze noemen wij bij ons Social media Start. Voor dit pakket vragen wij een investering van € 220,- per maand (goedkoper dan uurtarief). En zo werken wij met 3 verschillende pakketten. Wil jij weten welk pakket het beste bij jouw bedrijf of investering past? Wij starten altijd met een vrijblijvende advies gesprek waar je n.a.v. dat gesprek eerst een goed (in onze ogen werkend) plan en investeringsoverzicht van ons ontvangt. Ieder bedrijf is uniek en vraagt om een unieke aanpak. Jij weet dan wat jouw investering is en welk plan wij voor jouw bedrijf in gedachten hebben. 

Social media uitbesteden? Wat mag je van ons verwachten?

Bij Juistonline werken experts, enthousiaste online minded collega’s met veel ervaring en kennis. Wij zijn al meer dan 15 jaar online actief en gebruiken deze kennis om de vooraf gestelde doelstelling voor jouw bedrijf te behalen. Wij houden zelf absoluut niet van online spam berichten en posts en geloven ook niet in de werking hiervan. Waar wij wel in geloven is het delen van kennis, verschaffen van interessante en juiste informatie aan jouw potentiele (zoekende) klanten. Hierdoor positioneren wij jou of jouw bedrijf als expert in de markt. Mensen die terug komen om te bestellen of juist wel het contact formulier invullen voor een afspraak. 

Social media uitbesteden zonder contract

Wij werken niet met moeilijke (wurg) contracten, alles is per direct opzegbaar. Gaan wij voor jou aan de slag dan geloven wij in jou en jij in ons. En je mag van ons aannemen dat wij onze knallende best doen om dat te behouden!